سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ساپینتو:پرسپولیس یک موقعیت داشت و یک گل زد

سرمربی تیم فوتبال استقلال در یک نشست خبری کوتاه بعد از شکست در دربی شماره ۱۰۰ گفت: مقابل پرسپولیس خوش شانس نبودیم و تیم حریف هم از هر راهی که توانست دفاع کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 23
کد خبر: ۱۸۰۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر ریکاردو ساپینتو در پایان دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و هفتم لیگ برتر که با تک گل سرخپوشان به پایان رسید، گفت: در مورد نیمه اول فکر می‌کنم بازی متعادل بود. آنها چند موقعیت خطرناک داشتند. ما هم چند فرصت داشتیم. می‌توانستیم به پرسپولیس گل بزنیم ولی می‌توانیم تساوی را در نیمه اول بپذیریم.

وی افزود: در نیمه دوم آنها یک گل زودهنگام زد. یک موقعیت و یک گل. خوش شانس نبودیم و توپ به بدن صالح حردانی خورد. فقط سه امتیاز را می‌خواستیم و حتی مساوی هم خوب نبود.

سرمربی استقلال گفت: بعد از گل، پرسپولیس از هر راهی که توانست شروع به دفاع کرد. سعی کردیم موقعیت ایجاد کنیم و ریسک کردیم تا به گل برسیم ولی در این بازی شانس را برای کامبک نداشتیم. همینطور پیام حیدری که داور خوبی است ولی امروز همه خطاها علیه ما بود. داور تحرک بازی را متوقف می‌کرد.

ساپینتو تصریح کرد: همه چیز در دربی متفاوت است. دربی همین است. باید از شانس‌هایتان استفاده کنید. اینها این کار را کردند و یک شوت و یک گل زدند. بازی را باختیم. چیزی نبود که می‌خواستیم. قهرمانی برای ما سخت‌تر شد ولی باور داریم و تا پایان می‌جنگیم.

ساپینتو بعد از پایان این صحبت‌هایش اعلام کرد که قصد ندارد به سئوالات خبرنگاران پاسخ بدهد و سپس سالن کنفرانس خبری را ترک کرد./مهر

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار